Litt hva vi har å tilby til deg som har lyst til og prøve!
ATV Cross kjøres på godkjente baner og i regi av en klubb tilsluttet Norges Motorsportforbund (NMF). Alle som kjører må ha lisens. Er du ny og lurer på hvordan det er å kjøre, kan du tegne intro eller rekrutt lisens. Senere må du på lisenskurs som inneholder både en teori og praksisdel. ATV Cross kjøres på spesialtilpasset bane med jord, sand eller liknende som underlag. Du kan kjøre ATV fra du har fylt 5 år, og på siden til Norges Motorsportforbund ligger det liste over sykler som er godkjent for barn.

Hos oss i NAF Motorsport Ålesund har vi bane for ATV cross. Vi kan også tilby lisenskurs for barn og voksne. Det er en knattebane for de små, og egen bane for de store og mer øvede. Begge typer baner er utfordrende for føreren.
Link til: Norges Motorsportforbund        

Dette trenger du for å kjøre atv cross.

Hjelm,briller nakkekrage,brynje, hansker knebeskyttere, kjøresko eller sko uten liser.                             Emil blei NAF sin beste kjører i atv cross. Med en 3 plass i NM og en 2 Plass i NC.
                         emil                                                 Her er gjengen som kjørte nc atv cross på bjørklangen
Gutta klar til start i mosjøen. 


Det  blir trenings helg i Eidvågen den 17-18 September. 
Dette blir ei helg med grilling kjøring og mye moro.Pris pr dag er 150 kr. Her er det bare å komme.Kontakt kallis for mere info.


Dugnad den 15 Oktober i sunnmørshallen.

 Her trenger vi folk. Ps må være over 18 år. Still opp kontakt Helge Dahlen for info


Gardemoen quadx Treningssamling

NMK Gardemoen i samarbeid med NMK Notodden ønsker dere alle velkommen til treningsleir for ATV på Gardemoen Racepark 7-9 Oktober 2011.
Bakgrunnen for denne samlingen er at NMK Gardemoen vurderer og satse på ATV og ønsker å se sporten i praksis og hvordan bane og anlegg takler utfordringene.   Gardemoen har et av Norges fineste anlegg og ATV trenger et nytt alternativ på Østlandet. Denne sammlingen blir generalprøven på et støre arrangement som er under planlegging i 2012. Så til flere vi blir denne helgen, jo bedre kan vi vise hvor flott sporten og miljøet vårt er .

Påmelding gjøres ved å sende mail til bjorn.stenersen@nenett.no  Med følgene opplysninger innen 20 September.
Navn
Klasse
Startnr
Klubb
Transponder nr
Det koster 200.-pr utøver og max 400.-pr familie.Gutter og jenter som var på Stranda å kjørte.


Bookmark and Share
 
Sponsorer
    Tingstad hovedlogo stor RGB 631 6e7643ae4a35bbbe589b5366bccb4114 banner stiftelse-kjell-holm-logovisning    muchachomalo-logo10636154 802565583139972 6404063698319822490 n